Bloggen op Happystuff

Gepubliceerd op 17 juni 2020 om 16:48

Een onderwerp bedenken voor je aller eerste blog, zo dat is best moeilijk!
Het lijkt mij leuk om zo nu en dan een blog te schrijven. Soms om gezellig te kletsen over bijvoorbeeld mijn favoriete producten maar ook om leuke do it yourselfs te delen en het geven van inpaktips.

 

Zoals je in de wie ben ik? pagina kan lezen krijgt mooi papier al van jongs af aan mijn liefde. Toen vooral in de vorm van notitie & dag boekjes. Het is trouwens echt geweldig om al die verhalen terug te lezen. Verliefd zijn op 3 jongens tegelijk was de normaalste zaak van de wereld, wat een leven hé! Ook het Flow tijdschrift was mijn grote favoriet en dan vooral de paper lovers die eens in de zoveel tijd binnen kwam. 

Eigenlijk is het bijna 10 jaar later op '3 jongens tegelijk verliefd zijn' na niet veel veranderd. Nog steeds voel ik mij een heel blij mens worden als ik een mooi notitieboek of schriftje tegen kom en gaan ze bijna altijd mee naar huis.

Nu is de jacht naar leuke dingen voor mijzelf wel wat minder omdat deze behoefte nu door de webshop word vervuld. Dat is dan ook precies wat ik zo ontzettend leuk vind aan het beheren van een webshop. Alle producten zelf  uitkiezen. Ik kan daar echt uren mee bezig zijn. Heerlijk overal neuzen en de producten die mijn hartje veroveren inslaan. Dat ik daarna een rekening van 'heb ik jou daar' voorgeschoteld krijg skip ik gewoon even ;)  

 

Ik hoop dat je het leuk vond om dit verhaaltje te lezen, mocht je nog suggesties hebben voor leuke onderwerpen vertel het mij in een reactie onder dit bericht. Tot de volgende keer :) Liefs Jessica, 


Reactie plaatsen

Reacties

Noa
een jaar geleden

Heyyy ik ben bezig met een bestelling van meer dan 60 euro en ik ben Gwen verliefd op je spullen hoop dat ik later net zoals jouw wordt (zo groot worden als jouw en een eigen winkel)