Wie zijn wij?

Happystuff de leukste winkel, webshop & dagbesteding van Nederland.
In 2017 begonnen we met het verkopen van een kleine hoeveelheid producten op Instagram. Al snel breidde dit uit naar een webshop en nog geen jaar later opende we de deuren van onze winkel.
Jarenlang werkte we in de gehandicaptenzorg en ook deze passie wilde we graag voortzetten in onze winkel. Ondertussen geven we met veel plezier dagbesteding aan onze toppers.

 

Werkzaamheden:

De werkzaamheden van onze toppers zijn alle voorbereidingen voor de webshop. Hierbij kan je denken aan het knippen van stickers, stickersetjes maken, lint & cadeaupapier rollen maar ook het aanvullen van producten in de winkel. Samen kijken we welke werkzaamheden voor hem/haar geschikt zijn.

Buiten het geven van onze dagbesteding bieden we ook inpak service.
Hier wordt aan het einde van het jaar veel gebruikt van gemaakt.  Talloze boeken worden vakkundig en mooi door ons verpakt.


Medewerkers:

Hoi, Ik ben Jessica de eigenaar van Happystuff. Leuk dat je op onze webshop kijkt. Elke dag opnieuw zijn we blij met jullie bestellingen en doen wij met ontzettend veel plezier ons werk. We geven veel om onze toppers en genieten ervan dat we dit met de winkel kunnen combineren.

Rosanne is mijn schoonzus. Zij is getrouwd met de tweelinghelft van mijn man.
Door de grote hoeveelheid werk kwam zij het team versterken waar we heel blij mee zijn. Ook Rosanne heeft jarenlang met veel plezier in de gehandicaptenzorg gewerkt en is nu helemaal op haar plaats in combinatie met de winkel.

Onze toppers houden we privé maar we kunnen mededelen dat ze met ontzettend veel plezier in onze winkel werken en daar zijn we trots op!

 

 Verbouwing:

Een jaar lang hebben we met veel plezier onze winkel aan de Goudenregenstraat 12A in Capelle a/d IJssel gehad. Dit pand ondergaat een grondige verbouwing waardoor wij voor enkele maanden aan de Groenendijk 134 in Nieuwerkerk a/d IJssel zitten. Na de verbouwing zullen wij spoedig terugkeren.