Happystuff
Happystuff, de leukste cadeauwinkel, webshop & dagbesteding van Nederland!
Wat 2017 begon met het verkopen van kleine hoeveelheden via Instagram groeide al snel uit naar het opzetten van onze superleuke webshop. Maar, de passie voor de medemens en de jarenlange ervaring in de gehandicaptenzorg, lieten me niet los…

Nog geen jaar later openden we de deuren van onze cadeauwinkel mét dagbesteding voor meiden die door psychische problemen (even) niet in staat zijn om te leren, te werken of bijvoorbeeld een lichte achterstand hebben!

Een kwart van de jongvolwassenen in Nederland heeft psychische problemen. Soms zijn de problemen dusdanig dat ze niet meer in staat zijn om te leren of te werken. Vaak komen ze hierdoor thuis te zitten. Wij bieden dagbesteding voor deze meiden in onze winkel. Bij ons mogen ze bezig zijn zonder druk en zonder eisen. Ze hebben afleiding maar komen tegelijkertijd wel onder de mensen waardoor zij niet vereenzamen. Ondertussen werken ze samen met ons aan hun eigen doelen.

Dagbesteding

De werkzaamheden van onze meiden zijn o.a. alle voorbereidingen voor de webshop en winkel. Hierbij kan je denken aan het knippen van stickers, stickersetjes maken, lint & cadeaupapierrollen maken, aanvullen van producten in de winkel, bestellingen inpakken en nog veel meer. Samen kijken we welke werkzaamheden voor jou geschikt zijn.

Dagbesteding is mogelijk per dagdeel (4 uur). Een ochtend, een middag, een hele dag, maar net wat bij jou past. Uiteraard moet onze beschikbaarheid het ook toelaten. Interesse? Stuur een berichtje via e-mail of Instagram, dan nemen wij contact met je op.

Wie zijn wij?

Hoi, ik ben Jessica de oprichter van Happystuff. Leuk dat je op onze webshop kijkt. Elke dag opnieuw zijn we blij met jullie bestellingen en doen wij met ontzettend veel plezier ons werk. We geven veel om onze meiden en genieten ervan dat we deze vorm van zorg met de winkel kunnen combineren.

Rosanne, mijn schoonzus en getrouwd met de tweelinghelft van mijn man, kwam vanwege de grote hoeveelheid werk in 2021 ons team versterken! Ook Rosanne heeft jarenlang met veel plezier in de gehandicaptenzorg gewerkt en is nu helemaal op haar plaats in onze winkel met dagbestedingsactiviteiten.

Onze meiden in de dagbesteding houden we hier privé maar we kunnen je vertellen dat ze met ontzettend veel plezier in onze winkel werken en daar zijn we trots op!